Idag har varit en så fantastisk bra dag! Skippade skolan idag och drog med familjen, Simon och Stefan till Linköping! Anders står i lägenhetskö här så vi tänkte att vi skulle boka en mysig natt på hotell och samtidigt kolla in universitetet här. Så idag kollade vi på Linköpings universitet och varför är alla snygga killar i Sverige typ födda mellan 1992-1995?? Hahah lol. Vi gick och åt lunch på en golfbana som låg mitt emot universitetet och de hade riktigt god mat faktiskt. Men påminde lite om IKEA haha.

Efter det åkte vi till hotellet som heter Ekoxen (hahaha) och checkade in. Efter det gick vi alla till simhallen och badade. Det var en liten besvikelse och själva bassängerna var iskalla hahah.

Sen så gick vi ut och åt på ett pizza(kebabställe)/en restaurang. Mamma och jag delade på en pizza för vi var verkligen inte hungriga hahah

Påvägen hem gick vi förbi en sorts park där det i träden hängde genomskinliga bollar med kristallkronor i. Alltså riktiga kristallkronor hahah! Såå coolt. Mycket annat fint fanns också att se och lite överallt hade de satt ut lampor i olika färger som lyste upp en bänk eller ett träd. Det var så fint!

Nu har jag precis sett på en film med Anders och Simon och krupit ner i sängen. Ska verkligen sova nu. Ser mycket fram emot frukosten imorgon och ju fortare jag somnar, desto snabbare blir det frukost hahah ;)

Godnatt kära läsare!❤️







Liknande inlägg

Kommentera

Publiceras ej