Idag är andra dagen som jag är hemma från skolan på grund av att jag blivit lite sjuk. Det betyder att detta är ett perfekt tillfälle att ta igen lite bloggande. Eller rättare sagt, mycket bloggande. 
 
Jag vet att jag varit otroligt dålig på att blogga och under en period helt slutade. Men nu tänker jag faktiskt börja igen!
 
Såå... Det som har hänt under uppehållet är nog omöjligt för mig att komma ihåg. Dels för att jag inte minns när jag bloggade sist och dels för att mitt liv är så otroligt händelserikt. Men här är några stora delar.
 
Om vi börjar med sommaren då. Den spenderade jag för det mesta i Halmstad där vi har vår sommarstuga. Alexandra kom dit och firade midsommar, solade och badade. Vi hälsade på en bondgård och innan det var dags för henne att åka hem åkte vi till Göteborg. Där gick vi på Liseberg och hade otroligt roligt! Helix blev vår nya favorit ;D
 
När Alexandra åkte hem åkte jag till Stadium Sports Camp i Norrköping. Det var mitt sista år där och jag hade mer kul än vad jag hade förra året! Det kanske berodde på att man var ett år äldre och lite mer mogen och vågade ta för sig mer. 
 
När jag kom hem från Norrköping åkte jag, familjen och våra grannar i Halmstad till Öland. Vi hade det så mysigt. Vi bodde bokstavligen talat maximalt 20 meter ifrån havet och vi fick varje kväll, njuta aven helt fantastisk solnedgång! Vi besökte Sollidens Slott och Böda Camping och det var väldigt skönt. 
Sommaren var en stor hit! Om man då bortser ifrån alla jäkla getingar som var ÖVERALLT!
 
 
I början av skolan så började jag också jobba lite grann som jag gör vid sidan om. Jag deltog i en reklam för elgiganten som de sedan tyvärr beslutade sig för att inte visa av en speciell anledning, en film för välgörenhetsgalan Världens Barn med Rickard Olsson och David Lindgren och var statist i en av filmerna "Morden i Sandhamn". Filmen kommer att sändas på Tv4 december 2015. Så det är ett tag kvar. 
Men eftersom att jag var statist fick jag chansen att åka ut till Sandhamn i Stockholms skärgård och det var så otroligt fint! 
 
 
Nu på hösten dåra... Jag åkte in med mina vänner och min musiklärare och såg på musikalen Chicago som hålls, i alla fall hölls, på Stadsteatern i Stockholm. Den var väldigt... annorluna och naken. Men bra.
 
 
Efter det fyllde jag år och jag firade hela dagen inne i Stockholm med det bästa gänget någonsin! Det var den bästa födelsedagen jag någonsin haft!
 
 
Nu på lite senare tid har jag också gått på bio lite grann. Jag har sett både "The Mazerunner" och "Annabelle" på bio för bara några veckor sedan och snart ska jag se på "The Mockingjay part 1". Men självklart gick jag ju på bio innan också då jag såg "Divergent" på bio. 
 
Övrigt då så har jag väl bara vart upptagen med skolan och dansen. Jag fortsätter ju att tävla och nu har den sista tävlingen för den här terminen varit. Den var i Västerås och den innan var i Sundsvall. Men det har faktiskt gått jättebra.
 
Förra terminen fick jag ju skippa tre tvälingar på grund av en knäskada som jag fick. Det blev läkarbesök hit och dit, jag fick först gå på kryckor och ha ett knäskydd på mig dag och natt i 4 veckor. Nu går jag hos en sjukgymnast och har bara knäskyddet på när jag tränar. Mitt knä är nu 20 gånger bättre än vad det var när jag skadade mig. Hur jag skadade mig tänker jag inte dela med mig av för än någon frågar.
 
Det var väl allt. Nu ska jag se till att få i mig lite lunch. Vi hörs senare idag. Kram.